top of page

CASTOR CONSTRUCTION

Castor Construction Sia aloitti toimintansa Latviassa vuonna 2007, ja laajensimme toimintaamme vuonna 2009 Suomeen. Toimintamme käsittää kiinteistökehittämisen ja projektijohtamisen. Olemme pieni ja ketterä toimija, joka pystyy kustannustehokkaasti toteuttamaan vaativiakin rakennushankkeita.

 

Ensimmäisenä toimintavuonna rakensimme asuinkerrostalon ja toteutimme Latvijas Finierikselle Riikaan vaneritehtaan laajennuksen. Vastaavasti Suomessa ensimmäinen hankkeemme oli senioriasuntojen palvelutalo Vantaan Hakunilaan, minkä jälkeen olemme toteuttaneet useita kaupanalan hankkeita.

 

Toimintatapamme:

 

Organisaatiomme on pieni ja kustannustehokas ja luomme kilpailukykyisesti lisäarvoa asiakkaillemme. Vuosien varrella olemme kokemuksen kautta vakiinnuttaneet laajan ja osaavan aliurakoitsijaverkoston sekä Latviassa että Suomessa. Monet hankkeistamme on rahoitettu Castorin sijoittajakumppaneiden toimesta, ja joissain kohteissa olemme myös itse mukana sijoittajina.  Vaikka olemme henkilömäärällä mitattuna pieni yhtiö, kokemuksemme suurten hankkeiden toteutuksesta yhdistettynä vakavaraisiin sijoittajakumppaneihin mahdollistaa suurtenkin hankkeiden toteutuksen. Ensisijaisesti keskitymme hankkeisiin, joissa katsomme voivamme tuoda kustannustehokkaalla toimintamallillamme lisäarvoa loppukäyttäjälle.​

 

Castorin avainhenkilöt ovat toteuttaneet monipuolisesti useita kymmeniä rakennushankkeita Latviassa ja Suomessa. Tyypillisiä hankkeitamme ovat:

 

  • Toimistotilat uudisrakentamisena tai saneerauksena

  • Kauppakeskukset ja tilaa vaativat kaupanalan hankkeet

  • Logistiikan erityishankkeet

  • Teollisuusrakentaminen

  • Asuinrakentaminen omaperusteisesti

Kun otat meihin yhteyttä, tavoitat aina toteuttajan - et myynti- tai hallintoihmistä.

Castor Latvia

Castorin toiminta Latviassa käynnistyi vuonna 2007, ja olemme toteuttaneet Latviassa teollisuudelle useita hankkeita, joista suurimpana Latvijas Finierikselle tehty Riian koivuvaneritehtaan laajennus. Kyseisessä hankkeessa toimimme pääurakoitsijana, ja teknologian toimitti suomalainen, listattu yhtiö Raute Oyj. Kaupanalan hankkeista voidaan mainita Stockmann-konserniin kuuluvat Seppälän ja Lindexin sisustusurakat kauppakeskus Alfassa ja Riian keskustan tavaratalossa sekä suomalaiselle Lindströmille toteutettu toimintakeskus, jonka pinta-ala on noin 5000 m2. Olemme saneeranneet toimistotilat kahteen Pohjola Pankin toimistorakennukseen sekä rakentaneet toimistotilat Latvijas Finierikselle. Asuntohankkeita olemme tehneet Riikaan kaksi, ja loppuvuodesta 2017 valmistui vaativa uudisasuinkohde Riikan vanhaan kaupunkiin (www.kernresidences.lv)  Kesällä 2020 käynnistimme DHL logistiikkakeskuksen rakentamisen Riian lentokentälle. Kohde valmistui 5/2021 ja rahoitimme hankkeen suomalaisen pääomasijoittajan kanssa. Parhaillaan rakennamme pääurakoitsijana Rezekneen noin 22.000 m2 suuruista vaneritehtaan laajennusta Latvijas Finierikselle, joka on Euroopan suurin koivuvanerin valmistaja.​


Osoitteemme Riiassa on Citadele iela 6,, LV 1010 Riga.

 

Yhteyshenkilö:

Janis Milzarajs

+ 371 67422478

castor@castorconstruction.lv

 

Castor Suomi

Toimimme Suomessa tytäryhtiömme, CastorCon Finland Oy:n kautta. Aloitimme toimintamme 2009, jolloin rakensimme Vantaalle 25 asuntoa käsittävän senioritalon. Seuraava hankkeemme oli Ikaalisiin toteutettu kauppakeskus Komppi, jossa toimimme kiinteistökehittäjänä, pääurakoitsijana ja osallistuimme hankkeen rahoittamiseen. Kauppakeskus avattiin maaliskuussa 2014, ja sen 17 liikettä ovat saaneet hyvän vastaanoton. (www.komppi.fi) Keskolle olemme toteuttaneet ja rahoittaneet liiketilat Ikaalisiin, Keuruulle ja Juvalle sekä Tokmannille edellisten paikkakuntien lisäksi Tammisaareen ja Hankoon. Kauniaisiin toteutimme vaativan 46 asunnon kohteen mukaanlukien maanalaisen paikoituksen ja tämän jälkeen käynnistimme Helsingin keskustaan  vaativan saneerauskohteen osoitteessa Bulevardi 14.

Osoitteemme Suomessa on Ahventie 4 B 42, 02270 Espoo.

Yhteyshenkilöt:

Risto Hiekka

+ 358 40 049 3688

risto.hiekka@castorconstruction.fi

 

Kimmo Ruokomäki

+ 358 40 550 9353

kimmo.ruokomaki@castorconstruction.fi

bottom of page